Welzijn 4 You

Last van stress en pijn?

Vaak hebben deze 2 met elkaar te maken. Door een teveel aan stress krijg je lichamelijke pijn en/of klachten. Ik kan je er vanaf helpen. Door specifieke vragen te stellen bij het persoonlijke intake gesprek gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je klacht. Met behulp van speciale massagetechnieken en aanvullende chinees geneeskundige therapieën help ik jou weer gezond te laten zijn.


MEER INFO


NEEM CONTACT OP

Als we de oorzaak van de klacht gevonden hebben, gaan we deze klacht heel gericht oplossen

Zie dit als een samenwerking, een 2-span. Zonder jou lukt het mij niet om jouw klacht te verminderen en/of te verhelpen en zonder mij lukt het jou niet om weer gezonder te worden.Ik ga je helpen met lifestyle, voeding en laat zien hoe je stress-vrij kunt leven. Het uiteindelijke doel is om van je klacht af te komen.Hierbij gebruik ik soms aanvullende chinees geneeskundige therapieën zoals cuppen,guasha, moxa en/of kruiden in de vorm van tinctuur, pillen of poeders.

Welzijn4you

Ik ben altijd nieuwsgierig, zo ook in mijn werk als massagetherapeut. Ik ben sinds 1999 bezig met massages geven voor groot en klein, jong of oud. Klachten waren er altijd wel, vaak door stress. De klachten die op het eerste gezicht niet door de stress kwamen intrigeerde mij steeds meer. En heeft mij geleid naar de weg van de Chinese geneeskunde. Acupunctuur, voetreflex en Chinese kruiden zijn één van de bekendste therapieën. Er bestaat nóg een vorm en dat is die van de massages genaamd TuiNa. De Chinese lichaamsmassage waarbij je op zoek gaat naar de oorzaak middels de Chinese visies van onder andere Yin en Yang, de Orgaanklok of de 5 elementen.

Lees meer…

Pijnvrij en gezonder door het leven?

Chinese geneeskunde

Tuina
Cuppen
Guasha
Moxa
Kruiden Formules


MEER LEZEN


Massagetherapie

Ontspanning massage
Hotstone massage
Combi massage


MEER LEZEN

Kindermassages

Shantala Babymassage
Peutermassage
Massage in de klas


MEER LEZEN

Laatste vlogs

Hier worden de laatste 3 vlogs getoond.
Binnenkort te zien hier op de website..

Wat anderen zeggen….

Als je op zoek bent naar een onwijs goede masseuse ben je bij Deborah van Welzijn4you in goede handen. Dus heb je spierklachten of gewoon zin in een goede massage? Dan raad ik Welzijn4you zeker aan!
Cisca OverbeekeVersmedewerker bij AH
Je voelt je gelijk op je gemak bij jou in de praktijk en je bent goed in je werk. Een hele lieve vrouw met gouden hartje.
Ilonka Heubel
Previous
Next

Scroll to Top