Massagetherapie – Welzijn 4 You

Massagetherapie

Massgetherapie is de vorm die ik als basis heb geleerd in Engeland.

In Engeland is massagetherapie geïntegreerd in de gezondheidszorg en daardoor dus toegankelijk voor iedereen: gezonde én zieke mensen.

Dankzij mijn stage periode in verschillende instellingen heb ik ervaren hoe belangrijk massage kan zijn in de gezondheidszorg. Ik heb onder andere in de Winnicot Baby Unit van St. Marys Hospital in Londen en in het TurningPoint Camberwell alcohol project meegedraaid. Waarbij het laatste een afkickkliniek is, waar de mensen doormiddel van massage als aanvulling op hun reguliere behandeling, uiteindelijk weer contact kregen met hun eigen lichaam en op deze manier hun strijd tegen de verslaving konden overwinnen.

Ik hoop ooit in Nederland massagetherapie aan te kunnen bieden in de gezondheidszorg als aanvulling op het bestaande behandelplan zoals ik het ooit heb geleerd.

Tot die tijd ben ik een gelukkig mens met mijn praktijk en masseer ik er heerlijk op los. En hoop ik je ooit te mogen ont-moeten in de praktijk of daarbuiten.

Ontspanningsmassage

Heerlijk even tijd voor jezelf in deze hectische tijden.

Het resultaat hiervan is een totale ontspanning en een gevoel van welzijn.

Een massage is een gift die je jezelf mag geven. Is voor de pure ontspanning.

Ontspanningsmassage leidt tot een afname van adrenaline, één van de stress hormonen, waardoor je stress vermindert.

Vaak word hier in 30 minuten alleen een deel van het lichaam gemasseerd. Bijvoorbeeld je rug of de benen

In dit uur lig je heerlijk op de tafel en heb ik meer tijd om je lichaam stress vrij en ontspannen te krijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid stress in je lichaam kan ik de voor- en achterzijde masseren.

In deze 90 minuten heb ik alle tijd om je hele lichaam te masseren en kom je super relaxed van de tafel af.

Hotstone massage

Een weldaad voor het lichaam met heerlijke warme basalt stenen. Een aanrader voor mensen die heel veel spanning in het lijf hebben. Door de warmte van de stenen ontspannen de spieren een stuk sneller. Op deze manier kan ik veel bereiken in een korte tijd.

Vaak word hier in 30 minuten alleen een deel van het lichaam gemasseerd met de hotstones. Bijvoorbeeld je rug of de benen.

In dit uur lig je heerlijk op de tafel en heb ik meer tijd om je lichaam stress vrij en ontspannen te krijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid stress in je lichaam kan ik de voor- en achterzijde masseren met de hotstones.

In deze 90 minuten heb ik alle tijd om met de hotstones je hele lichaam te masseren. Je komt heerlijk ontspannen van de tafel af.

Combi massage

Dit is mijn persoonlijke favoriet! Bij de combi massage combineer ik al mijn geleerde massage technieken van de afgelopen 20 jaar samen met de hotstones in anderhalf uur.

 

In deze 90 minuten heb ik alle tijd om je hele lichaam te masseren met alles wat ik heb geleerd in de afgelopen 20 jaar. Samen met de hotstones maak ik dit voor jouw een super unieke massage.

Wat anderen zeggen....

Interesse?

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

App, bel of e-mail mij voor al je vragen!

Scroll naar top