Over mij

Mijn verhaal

Masseren met passie

Ik woon sinds augustus 2022 in de Hoekse Waard en werk sinds 2009 in Rozenburg ZH. Het bedrijf is verhuisd naar het Raadhuisplein in het dorpscentrum. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 dochters.

Mijn basisopleiding is gestart in Londen bij de Clare Maxwell-Hudson School of Massages in 1998. Clare is de pionier van massages in de complementaire zorg van Engeland. Dat paste helemaal in mijn visie van het masseren van mensen. Helemaal in de tijd waar alleen sportmassage het enige bekende was op massage gebied. Sindsdien heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd.

Ik ben bevoegd in het geven van ontspanningsmassages, Ayurveda-, Hotstone-, Sport-, Wellness massages, Shantala babymassage cursus, peuter massages en massages in de klas voor kinderen van 4-12 jaar.
Sinds 2017 ben ik TuiNa masseur en 3 jaar later mijn HBO opleiding bevestigd met een diploma tot Chinees Geneeskundige (TCM) In 2020 heb ik mij bijgeschoold in de kruidenformules.

Wanneer je bij mij in de praktijk komt, gaan we samen aan de slag om jouw klacht aan te pakken of om de stress weg te halen. Elke massage is weer anders, omdat je elke keer wat anders nodig hebt. Dankzij mijn veelzijdigheid aan verschillende massagetechnieken kom je los én ontspannen de tafel af.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan hoop ik je ooit eens te ontmoeten in de praktijk!

Deborah Boerlage-de Cloe