Over mij

Mijn verhaal

Masseren met passie

Ik woon sinds augustus 2022 in de Hoekse Waard en werk sinds 2009 in Rozenburg ZH. Het bedrijf is verhuisd naar het Raadhuisplein in het dorpscentrum. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 dochters.

Mijn basisopleiding is gestart in Londen bij de Clare Maxwell-Hudson School of Massages in 1998. Clare is de pionier van massages in de complementaire zorg van Engeland. Dat paste helemaal in mijn visie van het masseren van mensen. Helemaal in de tijd waar alleen sportmassage het enige bekende was op massage gebied. Sindsdien heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd.

Ik ben bevoegd in het geven van ontspanningsmassages, Ayurveda-, Hotstone-, Sport-, Wellness massages, Shantala babymassage cursus, peuter massages en massages in de klas voor kinderen van 4-12 jaar.
Sinds 2017 ben ik TuiNa masseur en 3 jaar later mijn HBO opleiding bevestigd met een diploma tot Chinees Geneeskundige (TCM) In 2020 heb ik mij bijgeschoold in de kruidenformules.

Sinds ik mensen masseer voel ik van alles en merk ik, dat het iets is wat ik niet echt kan omschrijven.
Nu weet ik dat het intuïtie, heldervoelend en hoogsensitiviteit heet.
Om dit verder te ontwikkelen ben ik de opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach gaan volgen. Zo kan ik op alle 5 niveau's mensen letterlijk helen. We hebben tenslotte allemaal een lichaam, emoties, gedachten, energie en een ziel. Zodra je blokkeert op 1 van deze niveau's kan je ziek worden. Ik kan ik je daarbij helpen om achter de oorzaak van de blokkade te komen en je weer beter, gezond en gelukkig te maken.

Wanneer je bij mij in de praktijk komt, gaan we samen aan de slag om jouw klacht aan te pakken en/of om de stress weg te halen. Elke behandeling/ massage is weer anders, omdat je elke keer wat anders nodig hebt. Dankzij mijn veelzijdigheid aan verschillende massagetechnieken kom je los én ontspannen de tafel af.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan hoop ik je ooit eens te ontmoeten in de praktijk!

Deborah Boerlage-de Cloe