Over mij – Welzijn 4 You

Over mij

Mijn verhaal

Masseren met passie

Ik woon en werk sinds 2009 in Rozenburg ZH. Het bedrijf bevindt zich op de begane grond over de hele lengte van het woonhuis. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 dochters.

Mijn basisopleiding is gestart in Londen bij de Clare Maxwell-Hudson School of Massages in 1998. Clare is de pionier van massages in de complementaire zorg van Engeland. Dat paste helemaal in mijn visie van het masseren van mensen. Helemaal in de tijd waar alleen sportmassage het enige bekende was op massage gebied. Sindsdien heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd.

Ik ben bevoegd in het geven van ontspanningsmassages, Ayurveda-, Hotstone-, Sport-, Wellness massages, Shantala babymassage cursus, peuter massages en massages in de klas voor kinderen van 4-12 jaar.
Sinds 2017 ben ik TuiNa masseur en heb ik mijn examens gehaald voor de HBO opleiding tot TuiNatherapeut bij Total Health in Breda. In 2020 heb ik mij bijgeschoold in de kruidenformules.

Wanneer je bij mij in de praktijk komt, gaan we samen aan de slag om jouw klacht aan te pakken of om de stress weg te halen. Elke massage is weer anders, omdat je elke keer wat anders nodig hebt. Dankzij mijn veelzijdigheid aan verschillende massagetechnieken kom je los én ontspannen de tafel af.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan hoop ik je ooit eens te ontmoeten in de praktijk!

Deborah Boerlage-de Cloe

Scroll naar top