Tarieven & Vergoedingen

Tarieven Massage behandelingen

Stevige Ontspanningsmassage

30 minuten € 40,00
60 minuten € 60,00
90 minuten € 80,00

Hotstone massage

30 minuten € 47,50
60 minuten € 70,00

Combi massage 

90 minuten € 80,00

Tuina behandelingen

Intake gesprek 60 minuten € 80,00
30 minuten € 40,00
60 minuten € 80,00

Voor nieuwe klanten die nog niet zo bekend zijn met massages adviseer ik altijd een behandeling van 30 minuten te boeken.

Handdoeken zijn in de praktijk aanwezig. 

Betaling is mogelijk middels contant, pin, mobiele overmaking.

Shantala Babymassage

Het Shantala babymassage pakket is volledig op maat gemaakt en aangepast op jullie specifieke behoeften op elk gebied. Het pakket is beschikbaar per afname en geschikt voor baby’s vanaf 9 weken oud. De prijs is op aanvraag beschikbaar en gespreide betaling is mogelijk.


Als je de afspraak niet kunt nakomen, laat het ons dan alsjeblieft ten minste 24 uur van tevoren weten. Anders zien we het als een no-show en brengen we kosten in rekening.

Afzeggen kan via de mail : deborah@welzijn4you.com of telefonisch 06-10843678 of via de what’s app.

Vergoedingen

We willen allemaal graag gezond en fit blijven als we ouder worden, maar helaas gaat dit niet altijd vanzelf. Het is belangrijk om ons te realiseren dat onze gezondheid ons grootste goed is, vooral wanneer we klachten hebben of pijn ervaren die ons dagelijks leven beïnvloeden.

Natuurlijk is het fijn als jouw zorgverzekering meebetaalt aan jouw gezondheid, maar het is ook belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welzijn. In ons huidige zorgsysteem is dit vaak ook nodig, omdat je mogelijk zelf financieel moet bijdragen.

Gelukkig vergoeden veel zorgverzekeraars een deel van de massagetherapie en Tuina-behandelingen vanuit de aanvullende verzekering, mits je verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. De vergoeding verschilt echter per zorgverzekeraar. Als dit voor jou belangrijk is, raadpleeg dan van tevoren altijd jouw zorgverzekeraar en/of mij via WhatsApp of telefoon.

Hieronder vind je een lijst van zorgverzekeraars die in 2023 deze behandelingen vergoeden. Het kan net het laatste zetje zijn om een afspraak te maken en te ervaren wat het voor jou kan betekenen.

Je bent in ieder geval van harte welkom bij Massagepraktijk Welzijn4you.

Chinese geneeskunde

Tuina
Cuppen
Guasha
Moxa
Kruiden Formules

Massagetherapie

Ontspanningsmassage
Hotstone massage
Combi massage

Kindermassages

Shantala Babymassage
Peutermassage
Massage in de klasScroll naar boven